De Eetsalon
Over onze Eetsalon
Onze zaak is een traditioneel en ambachtelijk bedrijf. De eetsalon is opgericht door de familie Brekelmans midden jaren 50.
In 1963 hebben Jac en zijn vrouw Riki de zaak overgenomen van de familie Brekelmans. In die jaren daarna is het uitgegroeid tot één van de meest bekende en succesvolste zaken van Tilburg. De specialiteit in die tijd waren de vleeskroketten. Naast de goede vleeskroketten was ook de huisgemaakte mayonaise en de verse frieten zeer in trek bij alle klanten! In al die jaren hebben zij met veel liefde en veel plezier gewerkt.
In 1963 hebben Jac en zijn vrouw Riki de zaak overgenomen van de familie Brekelmans. In die jaren daarna is het uitgegroeid tot één van de meest bekende en succesvolste zaken van Tilburg. De specialiteit in die tijd waren de vleeskroketten. Naast de goede vleeskroketten was ook de huisgemaakte mayonaise en de verse frieten zeer in trek bij alle klanten! In al die jaren hebben zij met veel liefde en veel plezier gewerkt.
Sinds juli 2010 hebben de families van Mook en Dierckx de zaak overgenomen. In 2015 is de Familie van Mook uit de onderneming gegaan en is de familie Padding-Dierckx verder gegaan. vanierselnuWij doen ons uiterste best om de kwaliteit van de Eetsalon te waarborgen. Zo hebben wij het 45 jaar oude mayonaise recept ook overgenomen, samen met de verse frieten! Ook zijn wij begonnen aan verse maaltijden waarbij u moet denken aan aardappelen met vlees en groente of rijst en pasta’s. Dit noemen wij de daghap.
Eetsalon van Iersel staat bekend om diverse dingen:
- Verse friet
- Huisgemaakte mayonaise
- Gehaktballen uit eigen keuken
- Slaatjes en koude schotels
- Verse broodjes
- Daghap
Wij bereiden de maaltijd met zorg