Eetsalon van Iersel

Snacks

Snacks

We gebruiken alleen de beste snacks en de beste producten voor onze klanten. Ook hebben we altijd een ‘Korvelknaller’. Ook wel de €1,50 snack, die snack is dan in de aanbieding voor onze klanten en kost maar €1,50. Het is een wisselende snack en hier voor geldt: OP = OP.

Onze gehaktballen zijn huisgemaakt. Het gehakt wordt op een speciale manier gekruid zodat alle kruiden goed worden opgenomen in het gehakt. De gehaktballen worden met de hand gemaakt. Dat ziet u, want ze zijn net niet perfect rond! Maar zeker het proberen waard!

Wat dacht u van onze luxe bittergarnituur deze bestaan uit een wat groter formaat mini snacks o.a. mini bami, mini nasi, mini kaassoufle, vlammetje, mini kip crush, en een mini hete donder.

Gehaktbal
Vega kroket

Naast onze gewone snacks hebben wij ook een breed aanbod aan vegetarische snacks. We hebben naast de gebruikelijke kaassoufflé nog meerdere snacks in ons assortiment! Omdat er veel vraag naar vegetarische snacks is van onze klanten, hebben wij verschillende vegetarische snacks in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld een vegetarische bami schijf, een groentekroket of bijvoorbeeld een vegetarische sojaburger. Voor meer vegetarische snacks verwijzen wij u graag door naar onze folder of kom snel een kijkje nemen bij ons binnen!

Wij bereiden de maaltijd met zorg